A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Ковалівський ліцей" Немирівської міської ради

Блочно-модульна котельня

Дата: 05.10.2020 10:04
Кількість переглядів: 663

  На території Ковалівського НВК триває монтаж блочно-модульної котельні, яка працюватиме на твердому паливі. Загальна площа нової котельні становитиме   49 квадратних метрів. Вона обслуговуватиме шкільний заклад та дошкільний навчальний заклад «Дзвіночок». Було привезено два  потужних котли. Наразі вже виконано 40% робіт. До опалювального сезону 2020 року котельню обіцяють ввести в експлуатацію.   

  В блочно-модульній котельні передбачено встановлення двох водонагрівних твердопаливних котлів Аrdenz N-250 загальною потужністю 500 кВт. Для їх роботи використовуватимуться дрова вологістю не більше 20 %. Завантажуватимуться котли в ручному режимі, тому на котельні постійно чергуватиме обслуговуючий персонал.

  Окрім того, до базової комплектації входить система автоматики безпеки, регулювання та диспетчеризації, - зазначають у Департаменті у справах ЗМІ та зв’язків з громадськістю Вінницької міської ради.
Посилання на джерело: https://vn.20minut.ua/Podii/opalennya-v-shkoli-11-scho-na-staromu-misti-perevedut-na-drova-10512122.html

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень