A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Ковалівський ліцей" Немирівської міської ради

Акція «16 днів проти насильства» у Ковалівському ліцеї

Дата: 14.12.2023 13:44
Кількість переглядів: 133

25 листопада стартувала акція «16 днів проти насильства», яка тривала до 10 грудня 2023 року. Мета акції - збільшити розуміння та обізнаність про всі форми насильства, створити соціальний простір, вільний від насильства, не допускати його прояви та комплексно реагувати.

У Ковалівському ліцеї в рамках акції, психологічною службою проведено заняття з учнями 5х-7х класів «Національна дитяча гаряча лінія». Під час уроку учні мали можливість зробити тестовий дзвінок на дитячу гарячу лінію та ознайомитись з правилами роботи, режимом роботи та фахівцями, які можуть надати допомогу дітям за потреби. З учнями 10-11х класів проведено заняття «ВІЛ та СНІД- небезпека сьогодення», «Твоя приватність». Учні 9х класів відвідали урок «Віл- інфекція та небезпека ранніх статевих стосунків». Учні 8х класів дізнались про небезпечні ризики в онлайн-просторі під час заняття «Інтимне селфі в інтернеті-жарт чи небезпечний ризик?»

Також, медіаторами школи було проведено тематичні кола на тему: «Як протидіяти насиллю?» Класні керівники провели заняття до дня волонтера «Твори добро, бо ти - людина».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень