A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Ковалівський ліцей" Немирівської міської ради

Праця- запорука успіху

Дата: 24.01.2021 13:51
Кількість переглядів: 629

  Обдаровані діти - це золотий запас нації, її інтелектуальна еліта, світовий авторитет, гордість і честь.

  Обдаровані діти - це діти, в яких у ранньому віці виявляються здібності до виконання певних видів діяльності. Вони вирізняються серед однолітків, їх успіхи не є випадковими, а є  постійними. Їм властива висока працездатність, розумова активність, неординарність, сформованість різних видів пам'яті, швидкість реакції. Такі діти впевнено крокують до своєї мети. Віталій Грушко  належить до цієї категорії молоді. Він систематично працює над собою, любить літературу. Тому конкурси , які проводяться, завжди цікавлять його.

  17 грудня 2020 року Віталій Грушко, учень 8 –А класу,   отримав Диплом Літературного конкурсу «Струна на арфі України» імені Олександри Бурбело за публікацію своїх віршів у журналі «Вінницький край», цінний подарунок та примірник журналу № 3-4 за 2020 рік. Віталій також нагороджений Дипломом ІІ ступеня фестивалю мистецтв «Сурми звитяги». Однокласники щиро привітали його з нагородами. Відбулася зустріч з Володимиром Бевзом по творчості юної письменниці, члена НСПУ Олександри Бурбело та її бабусі, поетеси Тамари Корсунської.

  Віталій упевнений, що ще багато нагород попереду,тому що «поезія, як і будь-який інший жанр мистецтва, мусить промовляти і надихати. Поезія буває і раціональною і емоційною. У неї немає кордонів і сталих форм, проте хорошу поезію вирізняє одна річ – це мелодика і ритм».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень