A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Ковалівський ліцей" Немирівської міської ради

До відзначення 150-річного ювілею з дня народження Лесі Українки

Дата: 28.02.2021 14:06
Кількість переглядів: 409

До відзначення 150-річного  ювілею з дня народження Лесі Українки протягом тижня в нашій школі було проведено ряд заходів: класні виховні години,бесіди, дискусії, книжкові виставки, захист презентацій і творчих проектів. Учні мали можливість переглянути сучасні відеоматеріали, присвячені цікавим фактам  життя і творчості великої поетеси. З дітьми проводились вікторини, тематичні ігри, розв’язування ребусів. Учні школи взяли участь конкурсах на кращого читця поезій Лесі Українки, на кращу світлину.

На годинах спілкування класні керівники разом із учнями- старшокласниками шукали відповіді на питання « Чому саме Лесю Українку за рівнем поетичного таланту ставлять в один ряд із Т. Шевченком та І.Франком?»,, Чому поетесу називають видатною донькою України?» .

Про Лесю Українку можна багато цікавого розповісти і дізнатися. Бо її життя – героїчна легенда, і творила вона її, перемагаючи важку хворобу, здобуваючи знання самоосвітою  і творячи для нащадків таку неповторно прекрасну поезію. То знаймо ж про неї і берімо все найкраще від  геніальної  Лесі!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень