A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Ковалівський ліцей" Немирівської міської ради

Тиждень математики

Дата: 12.02.2023 15:02
Кількість переглядів: 239

  З 6 по 10 лютого в Ковалівському ліцеї проходив тиждень математики.
Розпочався тиждень лінійкою, на якій учнів ознайомили з планом проведення тижня і наголосили  про важливість вивчення математики, а також, що ця наука може бути не лише складна, а й цікава і весела.


  Протягом тижня на уроках математики вчителі проводили інформаційні хвилинки про цікаві математичні факти та цікавинки з життя видатних математиків.


  Учні мали можливість перевірити свої знання розв'язавши ряд логічних завдань, кросвордів, ребусів; взяли участь у конкурсі "Математика в малюнках".
Під час тижня з учнями п'ятих класів було проведено захід "П'ятиклашки-розумашки", де діти розв'язуючи нестандартні задачі і приклади, склали вислів "Я люблю математику". Також з учнями п'ятих класів був проведений бібліотечний урок "Математика навколо нас", де діти ознайомились з книгами в яких зібрані цікаві розповіді з історії математики, логічні  та стародавні задачі, загадки і крилаті вислови.

 


  З учнями 6-7 класів була проведена інтелектуальна математична гра "Змагання розумів", де діти змагались у розгадуванні ребусів, логічних задач, математичних головоломок.


  З учнями 8-9 класів проведена розважально-пізнавальна година " Крута математика", де учні дізналися про Стрічку Мебіуса, провели ряд дослідів, дізнались про властивості фігур, які не змінюються в результаті неперервних деформацій, а також про різні фокуси, які можна зробити зі звичайного листка паперу.


  Всі заходи тижня спрямовані на підвищення інтересу учнів до вивчення математики, розширення кругозору. Сподіваємось, що діти відчули красу математики, її невід'ємну присутність у нашому повсякденному житті.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень