A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Ковалівський ліцей" Немирівської міської ради

“Разом для найкращого Інтернету”

Дата: 09.02.2019 16:43
Кількість переглядів: 502

  Щорічно у перший вівторок лютого у всьому світі відзначають День безпеки в Інтернеті. Метою якого є поширення знань про безпечне, відповідальне і позитивне використання цифрових технологій для дітей та молоді.

  У Ковалівському НВК в цей день соціальним педагогом Горбенко О.П. було проведено ряд заходів для учнів.

  Учні 5-х класів, переглянули мультфільми «Корисні підказки. Небезпечний Інтернет », «Фіксики. Інтернет» та «Найжахливіший тиждень Петрика». Після перегляду діти відповідали на поставлені запитання, розповідали цікаві історії, пов’язані з використанням Інтернету.

  Учні 6-8-х класів також переглянули ряд відеороликів про безпечну поведінку в Інтернеті, після яких охоче обговорили віртуальні загрози, які можуть завдати шкоди в реальному житті.

  Для учнів старших класів була проведена інформаційна бесіда на тему: «Безпека підлітків від сексуальних ризиків в мережі Інтернет».

  Соціальний педагог розповіла учням, що Інтернет – це не просто віртуальна реальність, а повноцінна частина їхнього життя, де вони навчаються, спілкуються, будують відносини та відчувають себе частиною спільноти. Проте саме Інтернет все частіше стає джерелом сучасної небезпеки, наслідки якої можуть коштувати дитині здоров’я та майбутнього.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень