A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Ковалівський ліцей" Немирівської міської ради

День Знань

Дата: 04.09.2021 16:45
Кількість переглядів: 490

     День знань - одне із головних свят навчального року – урочисте, хвилююче і відповідальне. Разом із тим, це свято об’єднує всю громаду – від найменших, тих хто вперше піде до школи і стане першокласником, до серйозних старшокласників – тих, хто стоїть на порозі дорослого життя.

     Перший дзвоник – це завжди  урочиста подія, особливо для наймолодших учнів — першокласників.  Цьогоріч для   20-ти   першокласників, які переступили поріг нашої школи, розпочнеться цікаве шкільне життя, перший навчальний рік, перший дзвоник, перший урок, перша вчителька – Федотова Валентина Володимирівна.

     Для учнів одинадцятого класу цей навчальний рік — останній у шкільному житті, вони — майбутні випускники 2022 року.

         1 вересня на шкільному на подвір’ї зібралися усі учасники освітнього процесу Ковалівського ліцею. З вітальним словом до присутніх звернулися директор  Кривошея В.І.. заступник директора Шуповал Л.В.,  а також гості:    староста с.Ковалівка Соколов В.А., менеджер ТОВ «Немирів Лат Інвест» Драч О.К., директор ТОВ «Поділля Агропродукт» Овдієнко С.В. Найкращі побажання та подарунки адресувалися  учням та педагогам нашої гарної школи в цей святковий день.

Більше фото ТУТ!!!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень