A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Ковалівський ліцей" Немирівської міської ради

Тиждень основ здоров’я

Дата: 10.04.2023 16:51
Кількість переглядів: 129

З третього по сьоме квітня в нашому ліцеї проходив Тиждень основ здоров’я.  Розпочався він  флешмобом , присвяченим Дню підтримки  людей з аутизмом , який цьогоріч припав на друге квітня.  Виклик про флешмоб  «Одягни блакитне» діти сприйняли з радістю: хтось прийшов у блакитному одязі, хтось одягнув  – аксесуари: бантики, браслети,  шарфики. У цей же день  для учнів п’ятих класів вчителькою інтегрованого курсу «Здоров’я, безпека, добробут» Подзірей М.П. була проведена гра  «Бережи здоров’я змолоду».

У вівторок учні ліцею мали можливість ознайомитися з інформацією на тему  «Цифрове середовище і здоров’я». Матеріали  були розміщені у фойє для вільного ознайомлення.

 

ПАРКАН ДУМОК  «Що таке шкідливі звички?»    зустрів  учнів у фойє в середу. Там школярі могли залишити відповідь на одне із запропонованих питань. Також для учнів 6-7 класів вчителька  Подзірей М.П. провела заняття з елементами тренінгу «Вплив куріння на здоров’я» .

 До Міжнародного  дня спорту на благо миру та розвитку., який припав на 6 квітня, у фойє ліцею була проведена ранкова зарядка для школярів. Учні 5-х і  7-х класів взяли  участь у змаганнях  «Веселі старти», які відбулися у спортзалі. Організували і провели заходи до Міжнародного дня спорту вчителі фізкультури  Руденко Л.М. та Топчій І.В.

У п’ятницю, 7 квітня, до Всесвітнього дня здоров’я у ліцеї була проведена  гра-квест «Здоровим бути модно»,  організована соціальним педагогом Горбенко О.П.  Класні керівники провели тематичні години спілкування.

Протягом тижня учні мали можливість взяти участь у конкурсах  на кращий ребус, малюнок  до Тижня здоров’я.  Всі заходи відбулися успішно, діти отримали задоволення та збагатили свої знання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень