A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Ковалівський ліцей" Немирівської міської ради

«1939-1945 . Ніколи знову…»

Дата: 07.05.2021 16:52
Кількість переглядів: 537

  Не щезне з пам’яті людської, не піде в забуття велика трагедія нашого народу – Друга світова війна. Неможливо забути тих, хто поліг у боях, хто віддав своє життя для щастя інших. Воєнне лихоліття не оминуло жодної української сім’ї.

  8–9 травня Україна традиційно вшановує День пам’яті та примирення і День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. У ці дні важливо нагадати про непересічну роль українців у перемозі, висловити повагу всім борцям проти нацизму, увічнити пам’ять про загиблих воїнів, жертв війни.

  7 травня  біля Пам’ятника загиблим воїнам в центрі Ковалівки відбувся урочистий мітинг «Вклонімося і мертвим, і живим», на який завітали представники Немирівської міської ради. Зі словами вдячності та шани героям виступили заступник голови Немирівської міської територіальної громади О.В.Хіхлач та директор Ковалівського ліцею В.І.Кривошея. Присутні на заході хвилиною мовчання вшанували пам'ять захисників - ковалівчан, які загинули у роки Другої світової війни, та у знак поваги поклали квіти до Пам’ятника воїнів-захисників.

  Пам’ятаймо: страшною трагедією для українців була ця війна, та ціна, яку заплатили наші батьки і діди за звільнення України від нацистських загарбників.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень