A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Ковалівський ліцей" Немирівської міської ради

Тиждень біології та екології

Дата: 24.03.2023 16:55
Кількість переглядів: 281

Згідно річного плану роботи школи з 20 по 24 березня в Ковалівському ліцеї було організовано та проведено Тиждень біології та екології з метою розширення знань з природничих наук, інтересу до предметів та активізації творчих здібностей учнів.

Вчителями біології та хімії Чорнатою І.В. та Семененко О.Д. було розроблено план проведення тижня, сплановані позакласні заходи.

Відкриття тижня відбулося на загальношкільній лінійці, обговорені заходи, визначена мета та узгоджений час проведення.

Для розвитку логічного мислення учнів та актуалізації знань з біології проведено інтерактивну гру «Острів скарбів», під час якої команди 6-х класів відповідали на питання, розгадували загадки, виконували практичні завдання. Переможцями стали учні 6-А класу.

22 березня до Всесвітнього дня води було проведено екологічні квести  для учнів 11-х та 8-х класів. Основні заходи відбувалися під час повітряних тривог , але діти з інтересом виконували завдання по станціях в укритті та отримували від вчителів солодкі подарунки.

Члени гуртка «Юні натуралісти дослідники» готувалися до фінальної частини   Десятого Всеукраїнського турніру юних натуралістів . Команда «ФЛОРА» у складі Радкевич Даші, Павленко Діани, Дубини Антона , Вахненка Артема, Борисюк Олександри та Дащенко Яни наполегливо працювали над вирішенням завдань другого туру .


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень