A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Ковалівський ліцей" Немирівської міської ради

АКЦІЯ «ДЕРЕВО ЖИТТЯ УКРАЇНИ»

Дата: 29.11.2023 17:15
Кількість переглядів: 139

«Наша Батьківщина — це могутнє тисячолітнє дерево.

Тож нехай кожен з нас буде не сухою,

 безплідною колючкою на цьому дереві,

а живою гілкою.»

Василь Сухомлинський

Шкільна бібліотека «Ковалівського ліцею» з учнями 6-А класу взяла участь  в АКЦІЇ “ДЕРЕВО ЖИТТЯ УКРАЇНИ”, яка проводиться в рамках Всеукраїнського мистецького проєкту “Сад Любові та Радості України – країни Здійснення Мрій” Державною науково-педагогічною бібліотекою України ім. В. О. Сухомлинського спільно з партнерами: Київським літературно-меморіальним музеєм Максима Рильського, Централізованою бібліотечною системою Голосіївського району м. Києва та Центром духовного розвитку та творчої ініціативи “ГАРМОНІЯ” Київського обласного центру гуманної педагогіки.

Діти із задоволенням послухали оповідання видатного патріота, письменника, педагога Василя Сухомлинського, порозгадували загадки, дізналися про акцію та виготовляли свої шедеври: дерева життя України.

Творча спадщина відомого українського педагога, Василя Сухомлинського багатогранна. Він написав дуже багато творів, які вчать дітей і дорослих бути добрими, людяними, гуманними, з повагою ставитись один до одного, не бути байдужим до чужого горя, адже у наш час цього так не вистачає.

Твори видатного педагога Василя Олександровича Сухомлинського, які наповнені красою природи, людських вчинків, любов’ю до Батьківщини, рідного краю; про людські чесноти, героїзм людей та поваги до інших. Цим засвідчують слова педагога: “Без будь-кого з нас Батьківщина може обійтися, але будь-хто з нас без Батьківщини – ніщо”.

Сподіваюсь, що після бібліотечного заняття учні краще розумітимуть природу, дбайливо ставитимуться до неї та  любитимуть нашу Батьківщину рідну Україну.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень