A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Ковалівський ліцей" Немирівської міської ради

Тиждень психології

Дата: 28.04.2023 17:50
Кількість переглядів: 135

  Щорічний тиждень психології  під девізом:  « Пізнай себе» відбувся у Ковалівському ліцеї з 24.04 по 28.04. Тиждень розпочався з оформлення стенду «Психологія – цікаві факти» та оголошення плану заходів.

  Учні 8-Б класу дослідили свій провідний тип темпераменту, а також рівень нейротизму, екстравертність та інтровертність. Для учнів початкових класів практичний психолог та соціальний педагог провели заняття « Іскорки доброти». Наступного дня соціальний педагог та практичний психолог з молодшими школярами провели акцію « Квітка добра».

  Учні старшої школи взяли участь в акції « Калейдоскоп настрою», за результатами якої  школярі дізналися, що переважна більшість учасників навчально-виховного процесу перебуває у школі з гарним настроєм. Учні середньої  та початкової школи долучилися до загальношкільної акції « Дерево мрій». Приємно зазначити, що переважна більшість дітей школи мріє про завершення війни і довгоочікуваний мир.

 Учні 5-6 класів мали змогу відчути себе пошуковцями взявши участь у психологічній акції «Слідопит». Переможцями було оголошено учнів 5-А та 6-А класів, але солодкі подарунки отримали усі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень