A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Ковалівський ліцей" Немирівської міської ради

ТИЖДЕНЬ ПСИХОЛОГІЇ

Дата: 07.05.2019 18:11
Кількість переглядів: 470

 

  З 22 по 26 квітня у Ковалівському НВК практичним психологом  Чорнатою І.В. та соціальним педагогом Горбенко О.П.  було проведено тиждень психології. Тиждень розпочали лінійкою, на якій було оголошено план проведення.

День перший (понеділок). Девіз: «Будь  самим  собою».

  У цей день відбулися акції: «Мудрі повчання» - для учнів 5-11 класів, «Створюємо дерево мрій» - для учнів 1-4 класів та акція «Паркан відвертості»  «V school» - для усіх охочих. Серед мрій, які висловлювали учні початкових класів переважали: здорова та щаслива родина, закінчення війни, іграшки, телефони, машини та інше. На паркані можна було висловити свої думки, побажання та мрії. Багато учнів мріють про відпочинок, канікули, успішну здачу ЗНО, взаємне кохання, дружбу, гарне навчання та інше.

День другий (вівторок). Девіз : «Ми  вибираємо  життя !»

  У вівторок відбувся  квест  « Слідопит» .У  корпусі початкових класів соціальний педагог підготувала інформаційний стенд «10 фраз дитині, замість…», де було показано як можна замінити негативні фрази по відношенню до дітей на позитивні. 

День  третій  ( середа). Девіз: « Ми  щасливі!»

  У середу було проведено соціальне опитування «Що ти думаєш про …» - серед учнів 7-11 класів. Найбільше протиріч викликали запитання: за яким принципом слід обирати професію, чим можна пожертвувати заради можливості швидко заробити багато грошей, скільки дітей має бути у сім’ї,  що таке щастя та яку людину ви вважаєте порядною. Також у цей день учні 6-9 класів виконали колажі «Ми у майбутньому». Процес створення колажів дуже захопив та зацікавив учнів, викликав у них багато приємних емоцій.

День  четвертий (четвер). Девіз:  « Пізнай  себе!»

  У четвер для  учнів молодших класів було проведено пізнавальні  уроки: про дружбу, про толерантне ставлення до людей з обмеженими можливостями під гаслом «Всі ми різні – всі ми рівні». Також усі бажаючі мали можливість пройти комп’ютерну діагностику  «Кольоровий тест Люшера».

День п’ятий (п’ятниця). Девіз : « Я  і  моя  школа!»

  П’ятницю було оголошено днем відкритих дверей: батьки могли відвідувати уроки,  спілкуватись  з  дітьми,  учителями,  адміністрацією,  психологом,соціальним педагогом. Ще  одна  можливість  зрозуміти  один  одного. Також в цей день була проведення лінійка - закриття тижня психології та нагородження переможців гри «Слідопит», ними стали: серед унів молодших класів  - 4-Б кл.; серед учнів середніх класів  - 5-Б кл.; серед старших класів 9 клас.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень