A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Ковалівський ліцей" Немирівської міської ради

Тиждень іноземних мов

Дата: 03.03.2023 18:29
Кількість переглядів: 293

Вивчення іноземної мови – процес складний, але багатогранний і цікавий. Варто замислитись, що саме іноземна мова є неповторним засобом спілкування між людьми різних національностей. Оволодіння іноземною мовою є потребою часу. Під час вивчення іноземної мови ми знайомимось з традиціями і звичаями інших народів та переконуємось у неповторності власної української культури.

 З метою покращення знань учнів, у нашому закладі освіти  був проводений «Тиждень іноземної мови». Нагадуємо, що в нашій школі ми вивчаємо англійську та польську мови. Тиждень іноземних мов в Ковалівському ліцеї проводився з 20 по 24 лютого. Складання чіткого плану тижня  дало змогу залучити всі вікові групи дітей: від початкової школи до старшокласників.

Вчителі іноземних мов: Сук Л.В., Ємець Т.В., Верховод А.В.,  Іщенко Т.О. провели по класах мовні ігри, змагання, вікторини. Уроки були цікавими тому, що форма їхнього  проведення була нестандартною. Учні із задоволенням виконували цікаві завдання та намагалися бути кращими. За допомогою ігор учні вдосконалювали навички читання, аудіювання та говоріння, розвивали логічне мислення, пам’ять та увагу. Крім того, учні навчалися співпрацювати в командах для досягнення спільної мети, а також конкурентоспроможності та впевненості у своїх силах та знаннях.

6-11 класи взяли участь у створенні великої загальної проектної роботи «Ukraine is our Motherland. Stop the war!».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень