A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Ковалівський ліцей" Немирівської міської ради

Екскурсія до м.Вінниця

Дата: 21.02.2024 18:46
Кількість переглядів: 293

  Минулого тижня учні 6-х класів Ковалівського ліцею відвідали планетарій та станцію юних натуралістів у м. Вінниця. Екскурсію організували вчителі інтегрованого курсу «Пізнаємо природу» Семененко О.Д. та Подзірей М.П. Метою поїздки було розширити та узагальнити знання учнів про Сонячну систему, яку вони вивчають.

  Діти  захоплено спостерігали за зоряним небом, отримали додаткові знання про планети та інші небесні тіла, навчилися визначати сузір’я та Полярну зорю, зробили чудові світлини.

  Наступним етапом поїздки була екскурсія до обласної станції юних натуралістів. Там діти відвідали живий куточок та теплицю. Учні побачили рослини та тварин , яких там доглядають та вирощують. Серед представників флори та фауни були як знайомі дітям види, так і екзотичні.

  Школярі годували тваринок, брали їх до рук, фотографувалися з ними. Фахівці своєї справи Рекшенюк Сергій Васильович та Слободяник Тетяна Василівна провели змістовні екскурсії, надали рекомендації щодо утримання тварин в живих куточках та догляду за кімнатними рослинами.

  Директор СЮН Драгомирецька Ольга Авксентіївна привітала ученицю 7-Б класу – Майбороду Вікторію, призера обласного конкурсу «Знамениті дерева Вінниччини», та нагородила дипломом. А також запросила дітей до участі в нових конкурсах.

 Усі повернулися з екскурсії з гарним настроєм, масою приємних вражень та цікавими світлинами.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень