A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Ковалівський ліцей" Немирівської міської ради

Національний тиждень читання 2023

Дата: 12.12.2023 18:52
Кількість переглядів: 228

4 грудня 2023 року стартувала щорічна Всеукраїнська акція «Національний тиждень читання», яку організовує Український інститут книги.

Гасло цьогорічного тижня читання – «Бути своїми»: про важливість зв’язку між поколіннями, між читачами й літераторами, між усіма українцями, надто під час війни. 

Цьогоріч у фокусі Національного тижня читання є постать Миколи Хвильового, якому 13 грудня відзначають 130 років від дня народження. Воно має нагадати про "важливість зв’язку між поколіннями, між читачами й літераторами, між усіма українцями, особливо під час війни".

 

Упродовж Національного тижня читання у Ковалівському ліцеї відбувалися найрізноманітніші онлайн і офлайн події, але особливе місце та значущість серед них має Акція “Книжкова хвиля”.

Читання є важливим у час миру і добробуту, але ще важливішим – у часи випробувань, які випали на нашу долю через війну. Книжки можуть стати нашим захистом і нашою зброєю, друзями і порадниками, вчителями і лікарями. За допомогою Акції ми хочемо привернути увагу до важливості і приємності читання, надихнути українців відвідати бібліотеку чи книгарню.

Ми переконані, що читання важливих книжок  сприяє єднанню українського народу, формуванню нашої ідентичності, збереженню культурно-мовної спадщини держави.

Будьмо своїми! Читаймо разом!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень