A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Ковалівський ліцей" Немирівської міської ради

ЇЇ величність книга запрошує у мандрівку першокласників

Дата: 04.05.2023 19:01
Кількість переглядів: 127

  Все починається з малого, як кажуть в народі. От і екскурсія до бібліотеки – це відкриття нового світу. Для учнів перших класів завідувач бібліотеки Майборода Н.Б., спільно з учителями Грицун Т.В., Лещенко І.І. Лютою Р.В., провела знайомство першокласників із шкільною бібліотекою під назвою: " Вирушаємо в мандрівку до Книжкового міста". Дітвора з цікавістю розглядали бібліотеку, ознайомились із книгами та журналами.

  Малята  були вражені розмаїттям книг в бібліотеці. Маленькі «чомусики» і «запитайлики» дізналися про походження слова «Бібліотека»; про цікаві книжки та журнали, які є в книгозбірні; про Правила поводження з книгою, та як потрібно вести себе у бібліотеці, а чого не слід робити. Крім того, пройшлися вулицями «казкового містечка» – бібліотеки. Заглянули до «чарівних палаців» – стелажів, на яких живуть наші друзі – книжки. Бесіда  пройшла з демонстрацією  існуючих книг: маленьких і великих, товстих і тонких. Доповнювала заняття  відео презентація про любов до книг кішки та мишки. Прищеплюючи любов до читання, виховуючи дітей змалку, ми в майбутньому будемо мати розумних українців, які будуть цінувати і любити книги.

  Після екскурсії діти зрозуміли, що треба навчатись, бо їх чекають книги в бібліотеці, які відкривають їм шлях до пізнання світу. Всім дуже сподобалась цікава та пізнавальна екскурсія, про що свідчили усміхнені обличчя наших маленьких читачів та їх слова вдячності.

  Після заняття всі книги, які презентувала Майборода Н.Б., учні залюбки взяли до читання.

Тож вітаємо наших нових читачів! Завжди раді бачити вас у нашій шкільній бібліотеці!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень