A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Ковалівський ліцей" Немирівської міської ради

«Хоробре серце»

Дата: 15.10.2021 19:01
Кількість переглядів: 386

  12 жовтня в Ковалівському ліцеї з нагоди Дня захисника та захисниць України, свята Покрови Пресвятої Богородиці та Дня українського козацтва, з  метою виховання в учнів патріотизму, шанобливого ставлення до рідної країни, гордості за наших захисників вчитель історії та правознавства Артишко Н.І. організувала  зустріч з учасником АТО, односельцем Тарасом Васильовичем Самойленком.

  Український воїн ділився з дітьми спогадами, що пережив разом зі своїми побратимами за час, проведений в зоні АТО, показуючи своїм прикладом, що не тільки словами можна любити свою Батьківщину, але й вчинками доводити це. Учні задавали багато питань про умови «існування» в місцях бойових дій, чи носять бійці обереги подаровані дітьми, а головне про те, коли закінчиться війна? В кінці зустрічі школярі висловили подяку за мирне небо над головою, відвагу і самопожертву у боях за цілісність та незалежність нашої держави. Також хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих героїв-односельчан.

  Такі заходи залишають у молодих душах віру у краще майбутнє України і нестримне бажання бути схожими на тих, хто зараз захищає суверенітет, свободу і цілісність нашої держави. Без усякого сумніву, мине зовсім небагато часу і про цих героїв писатимуть книги, зніматимуть кінофільми. Бо вони – справжні герої, які у нерівному бою показали свій патріотизм, безмежну любов до України та її людей. І саме за це їм наша безмежна вдячність і низький уклін!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень