A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Ковалівський ліцей" Немирівської міської ради

День безпечного Інтернету

Дата: 06.02.2024 19:03
Кількість переглядів: 167

6 лютого 2024 року у світі відзначається День безпечного Інтернету.

У наш час сучасна молодь вільно володіє можливостями Інтернету та мобільних телефонів, а школярі, можливо, не розуміють, як без цього жив світ 20-22 роки тому.

На початку 1996 року по всьому світу нараховувалось 30 млн. користувачів Інтернету. На сьогодні Інтернетом користується 710 029 070 людей. Найбільше зростання користуванням Інтернетом відбувається серед молоді.   Безумовно, Інтернет є не  тільки безпечним, але й небезпечним.

Надмірне перебування дітей за комп’ютером може призвести до ізоляції сором’язливих дітей, відволікати їх від інших видів діяльності, таких як виконання домашньої роботи, заняття спортом, сон, спілкування з іншими дітьми.

 Небезпечні в Інтернеті контакти з незнайомими людьми та зустрічі з ними в реальності.

  У Ковалівському ліцеї учні прослухали інформацію про «Безпечний Інтернет". Всіх  учнів дуже зацікавила ця інформація , хтось задумався над своїм майбутнім життям, проблемами.

Учні 5-9 класів писали на аркуші свій логін. Обмінялися аркушами та написали побажання автору незнайомого логіну.  Учні 2-3 класів переглянули Інтернет–сторінку “Онляндія: безпечна веб-країна”.

Обговорили рекомендації, як діти можуть зменшити ризик. А також всі учні разом зі своїми учителями  розробили правила Інтернет-безпеки і Інтернет-етики для дітей,  користуючись додатками.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень