A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Ковалівський ліцей" Немирівської міської ради

День матері

Дата: 16.05.2021 19:17
Кількість переглядів: 282

  Травень – місяць, багатий на свята, найпишніша та найпрекрасніша пора весни. І одне з травневих свят в Україні називається просто, але стосується кожного з нас, кожної людини, яка живе та ходить по землі. Це  День матері , який відзначається в нашій країні у другу неділю травня.


  Безумовно, День матері – одне з самих зворушливих свят, тому що кожен з нас з дитинства і до своїх останніх днів несе в своїй душі єдиний і неповторний образ – образ своєї мами, яка все зрозуміє, пробачить, завжди пожаліє і буде самовіддано любити не зважаючи ні на що.


  День матері – це найкраща можливість нагадати мамі, як сильно ми любимо і цінуємо її. Долучилися до вітань своїм матерям і здобувачі освіти Ковалівського ліцею. Діти разом із класними керівниками готували відеопривітання.

  Були проведені години спілкування «З любов'ю до матері», «Дякую рідна за все», інформаційно-просвітницькі заходи «У світі все починається з мами», «Тепло материнських сердець». Також була організована тематична акція «Привітай матусю», до якої учні виготовили матерям вітальні листівки, підготували виставку букетів для найрідніших.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень