A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Ковалівський ліцей" Немирівської міської ради

«Уроки звитяги»

Дата: 16.05.2021 19:23
Кількість переглядів: 285

  Згідно рекомендацій Міністерства освіти і науки спільно з Міністерством у справах ветеранів щодо проведення у закладах освіти «Уроку звитяги», присвяченому відомим постатям та героїзму борців за незалежність України у ХХ та ХХІ століттях, у Ковалівському ліцеї було заплановано і проведено низку патріотичних заходів. Уроки стосувалися наскрізних тем Дня пам’яті та примирення, Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, а також звільнення українських міст у 2014 році.

  У класних колективах відбулися виховні години на тему « У нас єдина мета – Україна свята, нездолана ніким і ніколи! », « Пам'ять серця »,« Слава Героям України », «Ніколи знову…» , уроки історії «Герої України, уклін Вам до землі…» та інші. В бібліотеці школи розміщена виставка « Подвиг не має забуття » та проводилися  тематичні уроки .

  Діти вшановували пам'ять Героїв покладанням квітів до пам’ятника загиблим воїнам, до меморіальних дошок. Учні початкової школи власноруч виготовляли червоні маки – символ пам’яті за загиблими у Другій світовій війні, писали листа Невідомому солдату.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень