A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Ковалівський ліцей" Немирівської міської ради

Тиждень іноземних мов

Дата: 26.02.2024 19:34
Кількість переглядів: 357

З 19 по 23 лютого 2024 року у КЗ «Ковалівський ліцей» проходив предметний Тиждень іноземних мов. Девізом тижня було обране таке висловлювання  “You are as many times a man,  as many languages you know”«Ile języków znasz-ile razów jesteś człowiekiem»”. Проведення Тижня іноземних мов є складовою частиною навчально-виховного процесу і сприяє підвищенню рівня знань вихованців і розвитку в них інтересу до вивчення англійської та польської мов, а також розвитку їх творчих здібностей. У проведенні Тижня передбачено участь у ньому широкого кола учнів, включено різні за змістом і формою завдання, заходи, які спрямовані на реалізацію комплексного підходу до виховання та навчання учнів.

Перший день був присвячений оформленню інформаційної дошки у коридорі школи. З поданої інформації вихованці могли ознайомитися з планом проведення тижня і дізнатися багато цікавого про країни Об’єднаного королівства Великої Британії та Північної Ірландії та Польщі. Також учительки англійської мови А.В.Верховод, Т.О.Іщенко провели змагання–вікторину «Who knows English Better?»у 7-А класі, Т.В.Ємець квест “English speaking countries”для учнів 4-х класів. Учителька польської мови Л.В.Сук з учнями 10 та 11 класів вдосконалили мовленнєві навички у конкурсі виразного читання та «Мовному  лото».

У рамках Тижня кожного дня проводились цікаві, змістовні, креативні та захоплюючі заходи. Щоб зацікавити учнів початкової ланки до вивчення англійської мови, формувати вміння концентрувати увагу, розвивати в учнів навички слухання та говоріння було проведено у 1-х класах ігри «My favourite English Letter», у 2-х "Magic numbers, "Let's improve our reading",  у 3 класі гра "Funny English" (уч.Т.В.Ємець,Т.О.Іщенко).

Щоб активізувати діяльність учнів, розвивати навички слухання та говоріння польською мовою Л.В.Сук використала  рукавичковий театр у „Gra plastyczno-lohopedyczna na podstawie wierszyków”у 6-а класі. Не менш захоплюючими були бінарні (англійсько - польські) уроки у 7-а класі «Language pizzeria” “ Językowa pizza” та у 9-б «You are as many times a man,  as many languages you know”«Ile języków znasz-ile razów jesteś człowiekiem». Учні виконували креативні завдання, що дало їм можливість збагатити знання з англійської та польської мови та розширити свій кругозір.

З учнями старшої школи також було проведено ряд заходів спрямованих на заохочення  роботи над собою, виховання інтересу до вивчення англійської та польської мов, поваги до країн, мови яких вивчаються, та сприяння покращенню якості навчання.

Всі заходи проводилися іноземними мовами. В цілому, Тиждень дозволив активізувати діяльність вихованців, стимулювати їх подальшу роботу, придбати нові і вдосконалювати вже набуті навички самостійної роботи. Цей період став одним з цікавих епізодів шкільного життя, насичений різноманітними подіями, які сприяють розвитку інтересу у здобувачів освіти до вивчення іноземних мов.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень