A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Ковалівський ліцей" Немирівської міської ради

Випуск  2024

Дата: 17.06.2024 19:37
Кількість переглядів: 1112

Фото без опису

15  червня  Ковалівський ліцей проводжав у доросле життя своїх одинадцятикласників. 34 випускники покинули стіни рідної школи. Вони ввібрали все найкраще в свої серця: любов – від батьків, знання – від вчителів, вірність – від друзів, щедрість – від української землі.

Фото без опису

Фото без опису

У святково вбраній  залі разом з випускниками зібрались найближчі та найдорожчі для дітей люди: батьки, вчителі, друзі. З вітальним словом до учнів, їх батьків та всіх присутніх у залі звернувся директор ліцею Володимир Іванович та заступник директора Людмила Василівна. Вони вручили випускникам документи про повну загальну середню освіту та  почесні грамоти за особливі успіхи у вивченні окремих предметів. Дробаха Вікторія, Мартинюк Дар’я , Чухно Сергій , Зозуля Владислав отримали золоті медалі та Сторожук Юлія, Кір`як Владислав  - срібні за успіхи у навчанні та зразкову поведінку. Батьки, вчителі вітали дітей, бажаючи щасливої життєвої долі, здійснення всіх мрій, мирного неба.

Фото без опису

Нікого не залишили байдужими виступи випускників . Вони дякували  вчителям школи, батькам, співали пісні, згадували неповторні миті шкільного життя, що демонструвались на екрані. Ніжно, трепетно і щемливо виконали випускники свій прощальний вальс.

Фото без опису

Дорогі випускники, кожен з вас склав свій особистий іспит, довівши, що до життя готовий. Попереду – невідоме загадкове майбутнє. Позаду – тихий берег дитинства, до якого ще не раз захочеться повернутися. Ніколи не відступайте, які б випробування не приготувала доля!

Фото без опису

І пам’ятайте, що ті знання, які ви отримали в Ковалівському ліцеї, будуть надійним щитом і допоможуть у вирішенні будь-яких, навіть найскладніших завдань!

Фото без опису

Дякуємо  ЗСУ , нашим незламним воїнам, за можливість проведення  такого незабутнього свята для дітей! Слава Україні!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень