A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Ковалівський ліцей" Немирівської міської ради

Вибори голови учнівського самоврядування

Дата: 18.09.2021 19:50
Кількість переглядів: 163

  Сенс учнівського самоврядування в сучасній, демократичній школі полягає не в управлінні одних дітей іншими, а в навчанні всіх дітей основам демократичних відносин у суспільстві, у навчанні їх керувати собою, своїм життям в колективі.
 
Участь у самоврядуванні допоможе учням сформувати у себе навички демократизму, уміння самостійно діяти, нестандартно мислити, приймати рішення, здійснювати їх і нести відповідальність. 

  15 вересня у Ковалівському ліцеї  відбулися вибори Голови шкільного учнівського парламенту. Відповідно до Положення про вибори учнівського самоврядування кандидатом на цю посаду міг стати будь-який учень школи 9-11 класів . Активним виборчим правом були наділені учні 8-11 класів та педагоги школи. 


    Свої кандидатури на посаду Голови учнівського парламенту подали п’ятеро  учнів – Софія Волинець (11клас), Вероніка Педос (10-А клас), Діана Каретнюк (10-А клас) та Лідія Маліночка (10-А клас),  Сидоренко Дмитро (10-Б клас). Протягом тижня кандидати вели агітацію, намагаючись довести до кожного виборця свою програму, план дій на найближчий час, кожен хотів переконати в тому, що саме він зможе зробити шкільне життя більш демократичним, цікавим і змістовним.  Вибори пройшли дуже активно і цікаво. І хоча всі кандидати були гідні, за підсумками голосування  головою учнівського парламенту більшістю голосів було обрано ученицю 10-А класу Вероніку Педос

 


    Вітаємо новообраного президента з перемогою, бажаємо їй  впровадити політику демократичної, нової школи, політику знань, порозуміння та поваги, яка сприятиме демократизації та покращенню життя школи. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень