A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Ковалівський ліцей" Немирівської міської ради

І пролунав останній дзвінок…

Дата: 19.06.2021 20:04
Кількість переглядів: 1207

  14 червня в Ковалівському ЗЗСО пролунав останній дзвоник… Цього дня усі — дорослі і діти — стають трішки іншими. Оберемки квітів, усміхнені обличчя і сльози на очах, щирі напутні слова та вітання — все це свято останнього дзвоника. Саме таке відчуття було у батьків випускників,  у  яких були зволожені очі, вдивляючись в своїх вже дорослих синів та доньок.

  Щирі слова побажань лунали цього дня на адресу випускників від директора школи Володимира Кривошеї, заступника директора Людмили Шуповал, першої вчительки Тетяни Грицун , класного керівника — Ольги Семененко, від батьків— Світлани Звєкової, Дмитра Олександренка. З грошовим подарунком та побажаннями випускників привітала представник ТОВ «НЕМИРІВЛАТІНВЕСТ» Людмила Саєнко.

  Зі словами вдячності, з квітами випускники звернулися до вчителів, батьків. Дотепним був виступ першокласників, де кожний обіцяв стати такими ж, як випускники, які прославляли школу протягом навчальних років. Справжнім сюрпризом для всіх присутніх на урочистій лінійці стала танцювальна композиція у виконанні одинадцятикласників, яка зачарувала ритмами сучасного танцю.

  І ось хвилююча мить… Звучить останній дзвоник в руках одинадцятикласника Михайла Чухрова та першокласниці Діани Соколової.

  Радість та смуток переповнюють серця випускників. Навчання у школі закінчилося. Попереду – незвіданий шлях дорослого і серйозного світу. У добру путь і щасливу днину, дорогі випускники! Чудових вам канікул, школярі!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень