A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Ковалівський ліцей" Немирівської міської ради

Тиждень початкових класів

Дата: 23.02.2024 20:13
Кількість переглядів: 170

З 19  по 23 лютого  в Ковалівському ліцеї відбувся Тиждень початкових класів. Робота була спланована так, щоб заходи охоплювали різні види діяльності. Перший день розпочався святковою лінійкою та флешмобом. "Родина- родина- це вся Україна" - лунала пісня дитячими голосами. 

Вівторок пройшов під гаслом "Твори добро, щоб кращий став цей світ", адже краса людини - це її доброта. Кожен клас зробив добру справу , за що почули слова подяки та отримали медальки.

В середу учні початкових класів потрапили  в  "Країну добрих і ввічливих людей".  Діти робили Дерево ввічливості та Глечик ввічливих слів, створювали ігрові ситуації з використанням даних слів, переглядали  повчальні мультфільми.  Адже ввічливість - ознака вихованої людини.

В четвер учні взяли участь у фотомарафоні "Друзі наші менші", де  з радістю поділилися світлинами та розповіли про своїх домашніх улюбленців. А їх у школярів чимало!

На  завершення тижня  ми мандрували   «Країною Дружби». Кожен мав можливість висловити свої думки , написавши твір- мініатюру "Як будемо у дружбі жити, нас  нікому не зломити". Також діти власноруч зробили крила доброти – єднання та влаштували  фотозону "Добро дарує людині крила".

Урочисте закриття Тижня початкових класів відбулося на лінійці, під час якої були підведені підсумки. Кожен клас отримав грамоту за активну роботу.

Всі ми разом- острівець людяності і гуманізму, творчості й постійного пошуку.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень