A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Ковалівський ліцей" Немирівської міської ради

«Пам’ятаємо і вшановуємо. До Дня пам’яті трагедії на ЧАЕС»

Дата: 27.04.2023 20:18
Кількість переглядів: 158

  Чорнобиль…Минуло 37 років. Тепер це слово знає весь світ. Чорнобиль – це мука і трагедія, це подвиг і безсилля, це пам'ять, це наш нестерпний біль. Серед природних і техногенних катастроф, які сталися упродовж історії людства, Чорнобильська займає особливе місце. Вона засвідчує всемогутність і безсилля людини.

  В Ковалівському ліцеї проходять заходи до Дня пам`яті трагедії на Чорнобильській АЕС. Проведено   години спілкування: «Чорнобиль- скорбота пам'яті людської», «А думалось, що атом той слухняний», урок пам'яті «Пам'ятай про Чорнобиль» та ін., під час яких школярі ще раз перегорнули гіркі сторінки історії нашої країни.

  Учні 8-Б класу з класним  керівником Сук Л.В. провели виховний захід «Чорнобиль – наш біль», розповіли про те, як 37 років тому на четвертому енергоблоці Чорнобильської атомної електростанції сталася катастрофа, яка сколихнула всю планету. Діти вшанували хвилиною мовчання всіх, хто віддав своє життя, рятуючи український народ від радіаційної небезпеки.

  У шкільній бібліотеці проведено заняття: «Чорнобиль не має минулого часу», «Гірчить Чорнобиль крізь віки», «Чорнобиль...Слово це стало символом горя і страждання, покинутих домівок».

  Чорною плямою стала на нашій блакитній планеті трагедія Чорнобиля. Ця біда назавжди залишиться у пам’яті людей, як застереження того, що науково-технічний прогрес може приносити і гіркі плоди. Нехай у цей день, День Національної скорботи, тяжкі дзвони Чорнобиля відгукнуться в думах кожного з нас співчуттям і милосердям.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень