A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Ковалівський ліцей" Немирівської міської ради

«Прощавай, початкова школо!»

Дата: 19.06.2021 20:19
Кількість переглядів: 331

У день, коли на вулиці буяє зеленим цвітом літо, сонце пестить нас своїм золотим промінням, а прийдешній день несе нове, незвідане до сьогодні життя, приходить пора прощання  з початковою школою. Сумне воно і радісне. Сумне тому, що діти залишають початкову школу, свій клас, де вони навчались, а радісне тому, що піднімаються випускники на одну сходинку – переходять до 5 класу.

Яскравим і незабутнім стало свято «Прощавай, початкова школо!», що відбулося 14 червня 2021 року у  Ковалівському ЗЗСО.  Гучними оплесками вітали   випускників початкової школи: 4-А клас  разом з класним керівником Федотовою В.В. та 4-Б клас разом з класним керівником Конотом С.П.

Чотири роки діти разом піднімалися першими найважчими східцями країни Знань. Училися читати, писати, рахувати, дружити, жити за правилами рідного шкільного дому. Непростими були перші шкільні вершини. За цей час маленькі пташенята перетворилися у справжнісіньких змужнілих, впевнених у собі лебедів, які готові до польоту у середній, а згодом і в старшій школі. І ось тепер вони – випускники початкової школи.

Перегорнута ще одна сторінка шкільного життя. Попереду нові вчителі, друзі, предмети, перемоги. Бажаємо всім учням літнього бадьорого настрою, цікавого відпочинку і здоров'я!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень