A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Ковалівський ліцей" Немирівської міської ради

Тиждень історії

Дата: 24.10.2023 20:21
Кількість переглядів: 170

      З метою активізації пізнавального інтересу учнів до історії, розширення й поглиблення знань та умінь учнів з предмета, в Ковалівському ліцеї з 9 по 13жовтня  вчителем історії та правознавства Н.І.Артишко було проведено тиждень історії . Проведення тижня історії – це не стільки розваги для учнів, скільки одна з форм організації навчання, засіб виховання, шлях до порозуміння з учнями; мета якого, розвиток інтересу учнів до вивчення навчальних предметів, розвиток творчих здібностей, логічного та аналітичного  мислення, вміння висловлювати та відстоювати власну думку.

               Основною метою тижня було  підвищити інтерес учнів до історії;  розширити й поглибити знання та вміння учнів з даного предмету;  реалізувати на практиці основні принципи особистісно орієнтованого підходу до навчання;  створити сприятливі умови для виявлення знань та вмінь учнів у нестандартних ігрових ситуаціях.

             Враховуючи актуальність питання, з учнями 11-их класів було проведено практичне заняття на тему: «Вирвані з коренем» про депортації українців в 1944-1951р.р. – причини, масштаби і наслідки. Учнями зроблено висновки, що політика східного сусіда не змінюється з роками. Також була проведена історична гра «Маска» на знання учнів про діяльність історичних діячів.

            З учнями 10 класу була проведена гра - «Колесо історії», на знання всесвітньої історії та історії України. Цікава гра «Ерудит» пройшла з учнями 6-А класу на знання історії стародавнього світу.

               Тиждень історії створив сприятливі умови для виявлення набутих навичок у нестандартних ігрових ситуаціях та допоміг учням розширити й поглибити свої знання з предмету.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень