A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Ковалівський ліцей" Немирівської міської ради

«Вірю в твоє майбутнє Україно!»

Дата: 01.11.2023 20:25
Кількість переглядів: 121

З непохитною вірою в перемогу України та усвідомленням руйнівних наслідків війни цьогорічний Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек у Ковалівському ліцеї відбувався під гаслом «Вірю в майбутнє твоє, Україно!». Мета заходу – втілення основних положень «Концепції національно-патріотичного виховання в системі освіти України», привернення уваги до питання патріотичного виховання у нашій державі, розкриття виховної функції шкільної бібліотеки, об’єднання зусиль педагогічного колективу і бібліотеки щодо розвитку патріотизму зростаючої особистості.

Місячник розпочався з інформаційного повідомлення про план проведення заходів в рамках Всеукраїнського місячника. Майже всі заходи проводились в співпраці із педагогічним колективом ліцею. Разом з учнями  пройшлися стежками українських прислів’їв та приказок, поезії, висловлюючи свою любов до Батьківщини. На бібліотечних заняттях діти весело проводили час: малювали, відгадували загадки, декламували патріотичні скоромовки, прийняли участь у годині спілкування "Читаємо разом про Україну". Було також представлено книги про Україну, які є в шкільній бібліотеці.

Сподіваюсь, що використавши різноманітні форми роботи, вдалося переконати маленьких читачів, що бібліотека є орієнтиром у світі знань. Проведення місячника – це чудова нагода привернути увагу учнів до шкільної бібліотеки, підвищити роль бібліотеки у відновленні історичної пам’яті народу, становленні його національної свідомості, вихованні гідності й патріотизму.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень