A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Ковалівський ліцей" Немирівської міської ради

“Україна соборна. Разом до перемоги!”

Дата: 20.01.2023 20:42
Кількість переглядів: 266

   22 січня ми згадуємо дві рівнозначні за вагою події української історії: проголошення незалежності Української Народної Республіки й Акт Злуки українських земель. 105 років тому – 22 січня 1918 року – Українська Народна Республіка проголосила незалежність і боролася за право бути “самостійною, ні від кого незалежною, вільною, суверенною державою українського народу”. Ідея соборності була і залишається базовою національною цінністю українців. А нині вона є ще обов’язковою передумовою успіху нашого спротиву зовнішній агресії.

  З нагоди відзначення Дня Соборності України в ліцеї було проведено ряд заходів інформаційного, просвітницького та виховного характеру: уроки пам’яті, години спілкування «Єдність народу – запорука благополуччя і добробуту держави”, виховні години «Моя Україна – єдина і неподільна».

  Організовано тематичні виставки у шкільній бібліотеці, виставки фотофактів «Історичне значення Акту Злуки українських земель», «Історія української державності».

 

  Учні нашої школи впевнені в бажанні будувати Українську державу в рівноправній єдності всіх громадян , бо Свобода, Незалежність, Соборність – це ті неперехідні цінності, які завжди були, є і будуть шановані в Україні.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень