A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Ковалівський ліцей" Немирівської міської ради

День самоврядування

Дата: 05.10.2024 20:43
Кількість переглядів: 362

Фото без опису

Шкільні роки чудові… Кожен із нас запам'ятає їх на все життя. У когось залишаться лише приємні спогади, у когось не дуже. Але є те, що обов'язково закарбується в пам'яті всіх учнів – це День самоврядування.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Традиційно, напередодні Дня вчителя проводиться День учнівського самоврядування. Цього року цей захід відбувся 4 жовтня. У Дні самоврядування взяли участь учні 10-11 класів. Кожен охочий мав можливість спробувати себе в ролі педагога, відчути, як це – бути вчителем.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Робочий день почався з лінійки, на якій директор ліцею Володимир Іванович привітав усіх з Днем учителя і передав булаву – символ влади голові учнівського самоврядування – Борисюк Олександрі.

Фото без описуФото без описуФото без опису

Старшокласники з нетерпінням чекали цю подію, адже це винятковий шанс відчути себе в ролі вчителя та особисто переконатися, наскільки важку роботу щоденно виконують їхні наставники.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

У ході заходу учні взяли на себе відповідальність за проведення уроків, та організацію різноманітних заходів. Вони зуміли вразити своїх однокласників та вчителів своєю професійністю та творчим підходом.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Підводячи підсумки, впевнено можемо сказати, що День учнівського самоврядування в ліцеї став незабутнім досвідом для усіх учасників. Він не лише зміцнив взаєморозуміння між учнями та вчителями, але й підкреслив важливість співпраці в освітньому процесі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень