A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Ковалівський ліцей" Немирівської міської ради

Челендж «Я та мій домашній улюбленець»

Дата: 08.10.2021 20:48
Кількість переглядів: 439

   Домашні улюбленці – це не просто тварини, а члени сім’ї. Живі істоти роблять життя більш насиченим та цікавим.

  Нині, коли посилений психологічний тиск відчуває чи не кожен із нас, саме домашні улюбленці рятують від депресії та самотності, покращуючи настрій. 

     Спілкування з тваринами буквально покращує настрій та робить нас щасливішими. Тварини допомагають виходити з депресії, позбутись тривожності та самотності. Крім того, в деяких дослідженнях було виявлено, що спілкування з тваринами має заспокійливий ефект, що сприяє зниженню артеріального тиску та зменшенню частоти серцебиття.

  Пухнасті, хвостаті, грайливі та кумедні; коти, песики, гризуни та навіть папуги можуть подарувати свою безтурботну любов і відданість. За їх поведінкою дуже цікаво спостерігати. А скільки спільних ігор можна вигадати…

  Тож виходить, що домашні тварини можуть бути і гарною компанією, коли нам сумно, і, водночас, хорошою підтримкою, коли нам важко.

  До Всесвітнього дня захисту тварин (4 жовтня) в нашій школі пройшов челендж «Я та мій домашній улюбленець». Учні з радістю поділились своїми неймовірно гарними світлинами та розповіли своїм однокласникам про цікаві моменти з життя їх пухнастих та пернатих друзів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень