A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Ковалівський ліцей" Немирівської міської ради

Всеукраїнський турнір юних натуралістів

Дата: 03.05.2023 20:55
Кількість переглядів: 38

19-21 квітня 2023 року Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді МОН України спільно з Національним технічним університетом України “Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського”, Національним ботанічним садом імені М.М.Гришка НАН України, Київським зоологічним парком загальнодержавного значення, компаніями «ДІКСІ-ЦЕНТР» та «2D⁞3D» провели ювілейний Десятий Всеукраїнський турнір юних натуралістів в очному форматі.

З 86 команд України  «ФЛОРА» потрапила в фінальну дев’ятку, а завершила турнір на четвертому місці.

Команда «ФЛОРА» була представлена учнями нашого Ковалівського ліцею різного віку. А саме : Вахненко Артем та Дубина Антон- шестикласники, Борисюк Олександра, Дащенко Яна, Павленко Діана (до фіналу)- дев’ятикласниці, десятикласник Зозуля Владислав та капітан команди- дев’ятикласниця  Радкевич Даша. Для всіх дітей, особливо найменших, це була перша участь в турнірах такого типу, перший досвід публічного захисту своїх досліджень, а також сама подорож до м. Києва.

Високий результат показав дуже серйозну підготовку до турніру, відповідальність та наполегливість в отриманні нових знань, пошук результатів найновіших наукових досліджень та чудову командну роботу. Я пишаюся Вами, «ФЛОРисти»! І нехай ніколи більше вам не зустрічаються такі члени журі, які не пояснюють виставлених балів, не повторюються тривожні ночі в укритті, а залишиться в пам’яті радість від вдалого жеребкування, впевненість в своїх дослідженнях, дружба та спілкування між вчорашніми суперниками та чудова подорож Хрещатиком, перша зустріч з могутнім Дніпром та мовчазна велич Золотих Воріт та Софії Київської. Будьте впевнені в собі!

До нових перемог!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень