A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Ковалівський ліцей" Немирівської міської ради

Благодійна допомога

Дата: 02.06.2019 20:22
Кількість переглядів: 958

  Учнівський та педагогічний колективи Ковалівського ліцею активно займаються благодійною та волонтерською  справою. Ми співпрацюємо з тими, хто звертається по допомогу  а також шукаємо шляхи розширення цієї діяльності.

   28 травня в ліцей завітали гості з міста Вінниці: голова громадської організації «Академія Сім`я» Наталія Казаніна та депутат Вінницької міської ради Юрій Максименко.

   Волонтери подякували учням й учителям за посильну участь у справі підтримки людей з особливими потребами та наших співвітчизників ,які потерпають від воєнних дій на Сході країни.

Гості передали адресну допомогу Андрійченкові Олексію -  крісло для особливих потреб, а також механічні ходунки, які будуть зберігатися в місцевій лікарні. Члени громади за потреби зможуть ними скористатися. У свою чергу , діти ліцею передали волонтерам зібрані пластикові кришечки, а вчителі – речі та українські книги для жителів тимчасово окупованих територій.

   Шановні жителі Ковалівської ОТГ. Кожен із вас може долучитися до справи допомоги людям, що опинилися у скрутній ситуації. Будь ласка, приносьте одяг, взуття, іграшки, дитячі книжки та літературу українською мовою. Зробімо наш світ добрішим, адже допомога ближньому збагачує в першу чергу того, хто допомагає!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень