A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Ковалівський ліцей" Немирівської міської ради

Екскурсія до військової частини

Дата: 17.12.2021 21:26
Кількість переглядів: 323

У сучасному суспільстві патріотичне виховання молоді є не лише одним із важливих напрямків у освітньому процесі – в сучасних політичних умовах воно стало пріоритетним. 

З метою піднесення престижу та формування у молоді мотивації до служби у Збройних Силах України, активізації військово-патріотичного виховання 16 грудня 2021 року учні 10-х класів Ковалівського ліцею з учителем предмету «Захист України» Ю.М.Кожем`якою  відвідали в/ч 3008 Національної гвардії України у м. Вінниці.

 

Насамперед школярі віддали шану загиблим воїнам та поклали квіти до пам’ятника на території частини. Потім ознайомилися з військовою технікою, озброєнням, екіпіровкою, із захопленням фотографувались всередині військових автомобілів. Особливо викликали емоції показові заняття кінологів із вівчаркою. Далі учні оглянули житлово-побутові умови строковиків. Побували на навчанні із стройової підготовки. Приємно, що на безліч запитань учнів військові надавали вичерпну та чітку відповідь.

До речі, в/ч 3008 Національної гвардії України у м. Вінниці  щороку гостинно відчиняє двері перед здобувачами освіти Ковалівського ліцею.

Дякуємо за екскурсію, яка була пізнавальною, насиченою та повною нових вражень.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень