A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Ковалівський ліцей" Немирівської міської ради

"Посвята в Барвінчата"

Дата: 03.12.2021 22:10
Кількість переглядів: 594

Поки сонце в небі світить і пісні співають діти,

Є нам, браття, чим гордитись, є для чого в світі жити.

В добрий час невипадково у родину барвінкову,

Об’єднались наші долі, наші душі і серця.

  У житті кожного школяра, крім буднів, повинні бути ще й свята. Спільний виступ і підготовка дуже надихають та згуртовують. Та найголовніше, що під час свята можна показати свої таланти та вміння, відчути радість, захоплення, спробувати щось нове.

  29 листопада в Ковалівському ліцеї  відбулося свято «Посвята в барвінчата». Воно є традиційним, тому діти з нетерпінням чекають на нього. Учні початкової школи – це жителі Барвінкової країни, яка має свої закони, правила та символи. Барвінчата вчаться любити рідний край, берегти природу, поважати старших, бути хорошими друзями. Але перш ніж стати повноправними жителями, їм потрібно вивчити правила та пройти випробовування.

Захід  розпочався з вітальних слів ведучих та гостей , які й запросили на свято другокласників. В ігровій формі ознайомились юні барвінчата з життям у Барвінковій країні та  завданнями, які потрібно буде виконувати. Ведучі перевірили чи добре діти знають символи рідної землі, чи старанно навчаються, чи дотримуються законів та правил чарівної країни. Маленькі другокласники  співали пісні, декламували вірші. Вони пообіцяли, що не підведуть і будуть достойно представляти Барвінкову країну.

   І от настала найзворушливіша мить –вручення емблем, символу Країни Барвінкової. Як світилися очі другокласників від радощів та гордості, що вони гідно пройшли всі випробовування і тепер стали Барвінчатами!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень