A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Ковалівський ліцей" Немирівської міської ради

Чорнобильський слід на землі, в долях, у душах…

Дата: 29.04.2018 22:36
Кількість переглядів: 802

  В історії нашого народу чимало скорботних дат, спогадів, які пронизують серце гострим болем. Одна з них 26 квітня, коли над квітучим Поліссям здійнявся в нічне небо зловісний вогонь радіаційного вибуху.

  У 2018 році годинник життя відраховує 32 роки Чорнобильської катастрофи. Чорною плямою стала на нашій блакитній планеті трагедія Чорнобиля. Ця біда назавжди залишиться у пам’яті людей, як застереження того, що науково-технічний прогрес може приносити і гіркі плоди.

  У нашій школі 26 квітня відбувся захід до Дня пам’яті Чорнобильської трагедії. Його підготували учні 9-А класу разом із класним керівником Подзірей Марією Петрівною. Вони ознайомили присутніх з жахливими подробицями того дня, вшанувати пам'ять постраждалих хвилиною мовчання.

  Учні переглянули документальний фільм “Чорнобильська трагедія “ , який нікого не залишив байдужим.

  Ми свято бережемо пам'ять про героїв-пожежників, перших ліквідаторів непоправних наслідків, тих, хто віддав себе до останнього подиху, до останньої краплі поту на порятунок людству, вшановуємо тих, чиє життя розділилося на «до» і «після» Чорнобиля.

  Минуло вже багато років, а чорний день Чорнобильської трагедії продовжує хвилювати людей: і тих, кого він зачепив своїм недобрим крилом, і тих, хто пізніше народився далеко від покривдженої землі. Цей день не минув безслідно, він розплодив по світу багато трагедій; він буде завжди об’єднувати всіх одним спогадом, однією печаллю, однією надією.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень