A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Ковалівський ліцей" Немирівської міської ради

Дата: від до Скинути

Осіннє прибирання території

   Осінь розмалювала різнокольоровими фарбами дерева та кущі навколо.  Усі дорослі та діти радіють теплими та сонячним   дням   жовтня. В четвер  у нашому ліцеї  відбулося прибирання шкільної  території від осіннього листя, залишків квітів на клумбах. Усі діти1-11 класів разом з класними керівниками плідно попрацювали , щоб територія школи була чистою та охайною. Дякуємо усім, хто долучився до прибирання!

01:21 20.10.2018

Загальношкільна лінійка

  Щопонеділка  в Ковалівському НВК  проводиться загальношкільна  лінійка.  Цього  тижня  до школи на лінійку  завітав наш вчитель-пенсіонер  А.Й.Черниш – заступник голови ради ветеранів с.Ковалівка. Анатолій Йосипович привітав усіх з святом Покрови та оголосив подяку учням 7-Б класу за активну участь в заході до Дня людей похилого віку, який проводився в сільській бібліотеці. Несподіванкою для  учнів став подарунок м’яч для учня 6-Акласу  Андрія  Клєбана за ввічливість та повагу до старших людей.

00:45 20.10.2018

Пізнаємо рідний край

  Пізнаємо рідний край , таку назву має історичний гурток , який відвідують учні 6-Б класу та керівником є Н.І.Артишко . В рамках тижня історії,  який проходив з 8 по 12 жовтня,  була проведена екскурсія по вулиці А.С.Сиротенка, яку провів А.Й.Черниш. Спочатку Анатолій Йосипович показав світлини з сімейного альбому А.Сиротенка, розповів про його життєвий шлях. Особливу увагу звернув на те, коли  А.Сиротенко працював вчителем фізики та математики в Яранській( тепер Ковалівській) школі, а також про його службу в армії в роки війни.

00:36 20.10.2018

Поїздка до Києва

  2-3 жовтня учні 9 та 10 класів під керівництвом вчителів Семененко О.Д. та  Шевчук Г.С. їздили на екскурсію в Київ – столицю нашої держави.

07:38 13.10.2018

Зустріч з представниками району

       З метою правової просвітницької діяльності третього жовтня у нашу школу завітали гості району: представники служби у справах дітей, районного центру сімї та молоді, Немирівської філії Вінницького обласного центру зайнятості.

07:38 13.10.2018

День миру

  21  вересня 2018 року Представництво Організації Об’єднаних Націй в Україні при сприянні Міністерства освіти і науки України проводить Всеукраїнську освітню кампанію  «Голуб миру» під гаслом «Право на мир – 70-та річниця Загальної декларації прав людини». Відзначення Міжнародного дня миру сприяє приверненню уваги дітей та молоді до питань збереження миру задля забезпечення стійкого прогресу людства та дотримання принципів гуманності, свободи, добра і поваги, що закладені у Декларації Генеральної асамблеї ООН про право народів про мир.

11:48 23.09.2018

Свято квітів та врожаю

   20 вересня у Ковалівському НВК було проведено загальношкільне Свято квітів і врожаю.

11:12 23.09.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень