A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Ковалівський ліцей" Немирівської міської ради

Дата: від до Скинути

Готуємося до світлого Великоднього свята

  Великдень - це найбільше свято у світовій історії і головне у році для всіх православних християн. Кожен, хто шанує це свято, отримує надію на порятунок, адже Христос воскрес.

00:25 06.04.2018

Атестація педагогічних працівників

  Атестація педагогічних працівників – це система заходів, спрямованих на всебічне комплексне оцінювання їх педагогічної діяльності, за якою визначається відповідність педпрацівника займаній посаді, рівень його кваліфікації та присвоюється категорія, педагогічне звання.

00:03 06.04.2018

Тиждень біології

  З 19 по 23 березня у Ковалівському НВК відбувся тиждень біології, який розпочався з ознайомлення учнів з планом проведення заходів та запрошення школярів 7х -11х класів до участі у квесті «Пошук скарбів». Під час гри учням пропонувалось розгадувати завдання, запропоновані їм у конвертах, які вони отримували поступово, розгадуючи завдання. Усі, хто не полінувався прийняти участь у квесті отримали солодкі подарунки.

23:50 05.04.2018

Інсценізація казки "Ріпка" на новий лад

  Останній навчальний день перед канікулами. Вчителям і учням хочеться чогось незвичайного, щоб з позитивними емоціями та спогадами діти уже за тиждень повернулися до навчання.

22:22 28.03.2018

Тиждень англійської мови

  Підвищення освітнього рівня і якості володіння англійською мовою, розвиток творчої активності учнів, підвищення інтересу до мови – мета проведення тижня англійської мови у нашій школі.

21:58 13.03.2018

"І знову починається весна..."

  Сьогодні важко назвати хоча б одну сферу діяльності, де б не працювали жінки, як неможливо собі уявити будь-яку професію без чарівних посмішок, дбайливих рук і небайдужих жіночих сердець. Дуже важко жити без ласкавого маминого погляду і лагідних рук, які завжди втішать і заспокоять, без очей коханої жінки, які розуміють все, чим ти живеш, без голосу донечки, який дає наснагу і надію на майбутнє.

01:17 11.03.2018

Загальношкільні батьківські збори

  9 березня в Ковалівському НВК відбулися загальношкільні батьківські збори на порядок денний яких були винесені наступні питання: співпраця батьківської громади та педагогічного колективу школи у вихованні учнів, основне про ЗНО та ДПА, Нова українська школа - ключова реформа Міністерства освіти і науки, мобільні телефони та інтернет, їхній вплив на формування особистості учнів, результати діагностик проведених у 9-их класах.

23:47 10.03.2018

Тиждень математики

  Навчати дітей, бачити красу предмету, розвивати інтерес до нього  -  одні із найважливіших завдань, що стоять перед вчителями математики Ковалівського НВК. З метою залучення учнів до активної пізнавальної діяльності, розширення їх математичного кругозору , пробудження інтересу до предмету з 5 по 9 лютого в нашій школі проводився Тиждень математики. На кожен день було сплановано математичні заходи: конкурси, змагання, свята, ігри.

21:40 28.02.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень