A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Ковалівський ліцей" Немирівської міської ради

Дата: від до Скинути

Тиждень математики

  Навчати дітей, бачити красу предмету, розвивати інтерес до нього  -  одні із найважливіших завдань, що стоять перед вчителями математики Ковалівського НВК. З метою залучення учнів до активної пізнавальної діяльності, розширення їх математичного кругозору , пробудження інтересу до предмету з 5 по 9 лютого в нашій школі проводився Тиждень математики. На кожен день було сплановано математичні заходи: конкурси, змагання, свята, ігри.

21:40 28.02.2018

Тиждень початкових класів

  5 лютого в нашому ліцеї стартував Тиждень початкових класів. На жаль, він був перерваний вимушеним призупиненням навчання через епідемію грипу. З 19 по 23 лютого  відбулося продовження проведення запланованих заходів. Відповідно плану Тижня за кожним днем був закріплений певний предмет. Так,  в понеділок  був проведений «День королеви Математики»(відповідальні вчителі 2-х класів Дремлюга О.М. та Тітаренко З.А.), у вівторок – «День знавців рідної мови (відповідальна вчитель  4-А класу Лещенко І.І.), в середу  - «День друзів природи (відповідальна вчитель  3-Б класу Черната О.В.),в четвер – «День активних читачів» (відповідальна вчитель  4-Б класу Грицун Т.В.), а в п’ятницю – «День знавців англійської мови» (відповідальна вчитель  3-А класу Дробаха К.А.).

20:12 26.02.2018

Міжнародний день рідної мови

  Традиційно з нагоди Міжнародного дня рідної мови в Ковалівському ліцеї проведена низка заходів, метою яких є донести до учнів красу і багатство української мови, формувати відчуття краси рідного слова, розвивати мовленнєві здібності учнів.

23:25 22.02.2018

«Ти, вічний біль, Афганістан»

  Війни. Скільки їх було в історії   людства... І завжди – це страждання, біль, сльози, втрата самого дорогого в житті... Таким болем для багатьох громадян колишнього Радянського Союзу став Афганістан. Залишається він болем і сьогодні…

22:07 22.02.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень