A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Ковалівський ліцей" Немирівської міської ради

Дата: від до Скинути

Озеленення території школи

Із настанням весни учні нашої школи вирішили озеленити її територію. Із використаних шин виготовили штучні клумби-чашки. Хлопчики 2-Б класу (класовод Черната О. В.)

18:50 11.05.2021

#ЯСумуюЗаКовалівськоюШколою

В рамках проведення тижня психології всі охочі могли долучитися до флешмобу #ЯСумуюЗаКовалівськоюШколою. Для цього потрібно було  у своїх соціальних мережах додати фото, де ви у стінах школи або на її подвір’ї з хештегом  #ЯСумуюЗаКовалівськоюШколою. Дякуємо усім хто взяв участь та підтримав флешмоб.

14:20 01.05.2021

Рецепт успіху родини.

Сім’я є невіддільною ланкою суспільства, а тому від стосунків в кожній родині залежить майбутнє дітей і всього суспільства. У щасливих сім’ях виростають впевнені в собі й щасливі діти, які вміють розрізняти добро і зло і мають високі моральні якості, важливі для розвитку суспільства.

13:38 01.05.2021

Міжнародний День Землі

22 квітня на планеті відмічається Міжнародний День Землі, покликаний об'єднати людей планети в справі захисту навколишнього середовища, нагадати про те, що планета, яка дарувала нам життя, унікальна й має потребу в турботі й захисті. Міжнародний день Землі – свято чистої Води, Землі і Повітря.

13:22 01.05.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень